Falusi ételek

Vendégházunkban igény szerint kérhető reggeli és vacsora félpanziós ellátásként, melynek keretében házias ízekkel igyekszünk a nálunk megszálló vendégeknek kedveskedni. (Étkezési lehetőséget sajnos csak szállással együtt tudunk biztosítani.)

Kóstolja meg ételeinket, melyeket friss alapanyagokból, saját termésű zöldségből, gyümölcsből készítünk. Húsételeinket friss húsokból készítjük, egyenesen a helyi hentestől, melyek ezáltal minden adalékanyagtól mentes, helyi ízekkel bírnak. S hogy még ízesebb ételek kerüljenek az asztalra, saját fűszerkertünkben termett fűszernövényeket használunk.

Vendégeink az ételeket –amennyiben az idő engedi – a kertben található filagóriában fogyaszthatják el, mely igazán kellemes hely mind a napkezdésre, mind pedig a fárasztó nap megkoronázására egy kellemes vacsorával.

Az ellátás során vendégházunk napi kínálata kerül a vendégek asztalára, mely igazodik az aktuális szezonhoz. A napi kínálat tartalma: leves, főétel a megfelelő kiegészítővel (savanyúság/zsemlekocka/reszelt sajt/különböző öntetek), ásványvíz. Ízelítő kínálatunkból: lecsós szelet knédlivel, paprikás csirke nokedlival, kemencében sült rácos hús, kemencében sült pizza és még hasonló finomságok.

* A napi kínálat ára: 2000 Ft/fő

* A reggeli ára: 1000 Ft/fő

* Gyerekeknek 12 éves korig kedvezményt biztosítunk

Amennyiben kedves vendégeink inkább helyi különlegességekre vágynak, szívesen ajánljuk extra menünket számunkra. Az extra menü tartalma: leves, főétel a megfelelő kiegészítővel (savanyúság/zsemlekocka/reszelt sajt/különböző öntetek), ásványvíz, valamint desszert. Ha úgy döntenek, hogy ezt a menüt kérik, kérjük, minden esetben előre jelezzék felénk.

Az extra menü a következő fogásokat takarja:

* Húsleves, kemencében sült cseszneki csülök vele sült zöldségkörettel, lekváros bukta

* Palóc leves, gombás szelet knédlivel, kakaós csiga

* Az extra menü ára: 2500 Ft/fő

Családok, társaságok vendégfogadásánál egységes ellátástípus választható, extra menü csak 6 fő felett választható.