Szállásról

Családi házunk Bakonyszentkirályon, Csesznek tőszomszédságában található. Kényelmes szobákkal, nagy füves-virágos udvarral, finom házi ételekkel várjuk. Háromgyerekes pedagógus házaspár vagyunk, mindketten itt születtünk, számunkra a Bakony a legkedvesebb vidék, ahova számtalan emlék fűz.

„Nincs magyar ember, de még külföldön is ritkán találni művelt egyént, ki a világon annyira elhírhedt Bakonyt legalább névszerént ne ismerné.”
1860-ban vetette papírra Rómer Flóris e sorokat a Bakonyról. Bár napjainkban már nem utak nélküli, áthatolhatatlan sűrűség, melyben minden fa mögött zsivány lapul, azért a leírás alapján ma is örömmel ismerjük fel a télen világtól elzárt, nyáron édenné változó Bakonyt, égig nyúló százéves fáival, zöldben pompázó tengeri, illatos virággal tarkított, verőfényes rétjeivel.

A külön bejáratú, tetőtérben kialakított három kétágyas szobás szálláshely ideális családoknak, baráti társaságoknak. A szobák egy nagy közös étkezőből nyílnak, a teret pedig a TV-vel, társasjátékokkal, játékokkal ellátott nappali teszi még otthonosabbá. A kis konyha kellőképpen felszerelt saját ételek elkészítéséhez. A szobákhoz két fürdőszoba tartozik. Szükség esetén pótágyazási lehetőség igénybe vehető, wifi hálózat elérhető.
Pároknak kiváló szálláshely a meghitt, különálló, újonnan épült kétágyas – szintén pótágyazható – apartmanunk, melynek hálószobájához egy nappali valamint egy fürdőszoba tartozik. Az apartmanban külön hűtőszekrény és televízió található, wifi hálózat szintén elérhető.
Tágas kertünkben kempingezési, és parkolási lehetőséggel is állunk rendelkezésükre.
Kiságy és etetőszék igénybe vehető.

Vendégházunk a Cseszneki Vártól mindössze 1,5 km-re található, az erkélyről csodálatos kilátás nyílik a várra és a Zörög tetőre is.

A szállásról további információkat az almenüpontok alatt olvashat.